Ehkä joskus,
vuosikymmenten kuluttua,
istumme taas
mukulakivikadun varrella
sinivihreän
päivänvarjon alla
Ja Faleria virtaa kohti asemaa
Me ja kaksi Morettia
tuhlaamme
uneliaan aamupäivän
Kun Faleria virtaa kohti asemaa
Me ja kaksi Morettia
tuhlaamme
uneliaan aamupäivän
Kun Faleria virtaa kohti asemaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut