Pilvien paimen, puhalla kasvoilleni kevätaamun hauras valo. Lähellä kuin kaikuja siitä suuremmasta.oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 16.2.2020 23:39 Star Tätä kirjoittaessani sää on todellakin hyrskyn myrskyn <3 Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut