Suomi juhlii syntymäpäiviään ja nationalismi
saa minut toivomaan elämää hegeliläisessä maailmanlopussa,
sillä bussissa ihmiset yhä irvistelevät toisilleen
kunnes joku tekee maalin ja Suomi voittaa kultaa
suomalainen juoksee bussista
ja kusee suihkulähteeseen
yhteisymmärryksessä
maailman ja toisen suomalaisen
hyväksyvästi nyökytellessä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi