Sotkuisuudessa on jotakin perin mielenkiintoista
ja kauneudessa aina
jotakin kovin traagista.
Ei katon väri muutu tuijottamalla,
paitsi öisin
autojen ajaessa ohitse.
Ajatusten liukuessa, värien vaihtuessa,
minuuttien kuluessa, huutojen tukahtuessa
jään kaipaamaan vain olematonta
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kaunis runo. tykkään
Pidin. Hieno runo.:)