Välähteleviä kuvia
suurkaupungin valoista
kotikylän kujista
Välähteleviä muistoja
onnellisista hetkistä
yhtenäisistä perheistä
Ota ote elämästä!
he kehottavat
Mutta miten välähdyksestä
saa otteen?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi