Viskotte toisianne tyynyillä
nauratte ja ilveilette
arkipuuhien keskellä
Sitähän mekin ennen tehtiin!
Mikset leikkisi taas joskus myös minunkin kanssani?
Kitaran rämpytystä
pianon pimputusta ja
kavioiden kopsetta
Opetetaan mekin toisiamme!
Mikset veisi minuakin joskus ratsastamaan?
Ainiin
Enhän minä ratsasta.
Mutta et ratsastanut sinäkään.
Ennen.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan kuin suoraan mun elämästä muutama vuos taaksepäin.
Hieno runo, niin todellinen.