Muistoja

Runoilija Attor_Ulel

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 13.10.2005
Viimeksi paikalla: 21.2.2017 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
25.11.1991

 

Jos minun pitäisi valita yksi hetki elämästäni
Ja maalata siitä taulu.
Sivelisin pensselin maalin ja tärpätin siesta verellä ja kyynelillä.
Kertooko se jotain synkästä lapsuudesta jossa ei paikkaa löytynyt kuin viinan huuruisesta nurkasta.
Tahmeat läntit lattialla vuoroin alkoholia ja äidin kyyneliin jäänyt meikki.
Sohvilla lojuvia haisevia olioita nauramassa sikamaisesti kun joku heittää niin pienille korville sopimatonta tekstiä.
Vaikeaa nukahtaa meluun jossa ihmisten sanoja ei ymmärrä.

oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

*sanaton*

Mun sieluni seinillä olen nähnyt näitä tauluja...eikä ne ole kaunista katseltavaa. Ei vaikka kuinka olisi kasvanut ulos lapsuudestaan. Vai kuoliko se lapsuus sittenkin niihin pimeisiin vuosiin..?

Luoja että sä kirjotat satuttavasti. Liippaa liian läheltä nää asiat.

 

Käyttäjän kaikki runot