Aamulla sitä katsellessani
huomasin sen siipien jäätyneen.
Silloin tunsin olevani hauras.
Yhtä heikko kuin hämärä ylläni,
yhtä särkyvä kuin rannan jää.
Tein toisen lumienkelin
ensimmäisen vierelle
ja jäin sen keskelle makaamaan.
Lumihiutaleet putoilivat
kylminä suudelmina poskilleni
ja minä ikävöin.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi