Elämää

Runoilija särkynyt-

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 29.12.2009
Viimeksi paikalla: 22.11.2016 23:04

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
12.2.1993

Nauti tästä päivästä, vaikka se menisi huonosti... ... huomenna voi mennä vielä huonommin. Kaunis kiitos kaikille, jotka ovat runojani käyneet lukemassa ja kommentoimassa.
 

Tie sumussa sateesta,
silmäni sumuisat kyynelistä.

Piiloudun peittojeni alle toivoen
ettei kukaan voisi löytää minua sieltä,
sillä en ole koskaan ollut se ihminen
jollainen kukaan teistä haluaisi olla.

Mieleni täyttää hiljaisuuden kolmeksi pisteeksi
pakottaen minut toivomaan,
etten olisi sanonut mitään.
Etten olisi kysynyt mitään.

Televisio esittelee taas ihmisiä,
jotka ovat tasa-arvoisempia kuin muut
ja jossain toisaalla köyhät heittävät arpaa
panoksinaan desi jauhoja viikon ruoka
katsoen kuka selviytyy huomisesta.


Maailmankuvani säröilee tästä kaikesta,
mutta lopullisesti sen voi kaataa
vain vastaus kysymykseen
Tulethan luokseni?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot