Minä tarvitsen turvaa
minä haluan suojelua
minä tahdon hemmottelua
ja minua pitää kohdella joskus kuin prinsessaa.
Mutta ei, ehei
se on mahdotonta
Vain katse minuun ja vaatimukseni ovat
m-a-h-d-o-t-t-o-m-i-a
Vain hetken kuuntelet minua ja
naurat luullen minun vitsailevan.
Ei, ehei
olen täysin tosissani.
Vaikka kykenisin vääntämään vuoret niskoilleen
kantamaan vastuuta kyläyhteisön verran
ja valossani voisi kylpeä kokonainen galaksi
olen minäkin myös nainen
ja inhimillinen ihminen
En minä syntynyt tälläiseksi
minut luotiin
minä en valinnut tätä vahvuutta
se minuun väkisin työnnettiin
Ja jos et kykene olemaan minulle lempeä
antamaan tilaa tarpeilleni
jotka heikkoina kuiskauksina hiipivät tuulessa
kun sodan melske pauhaa ympärillämme
olen saavuttamaton ja kylmä kuin graniittipatsas
ja sinä olet minun
Pygmalion
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi