Neljäs syyskuuta

Runoilija hamartia

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.10.2005
Viimeksi paikalla: 22.9.2021 13:11

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.6.1989


"Hyödytöntä pohdiskelua, siinä hän oli hyvä." (Karel Glastra van Loon: Lisan hengitys)



Tämä koti ei ole minua varten
mutta muualla voisin olla
vieläkin vieraampi
 

tänään
on se päivä

kun sinä käänsit uuden lehden
viimeinkin
minun on riisuttava yltäsi
kaikki rakkauteni

toivon että eräänä päivänä
toivon:
kunpa vuodet kohtelisivat teitä hyvin

mutta tänään
minä
en
osaa

tänään
minä vain rukoilen sattumalta
että me tapaamme
vasta kun voin halata sinua

niin kuin
kadonnutta veljeä
halataan
vuosien jälkeen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot