olo on kuin yliajetulla näppylähanskalla
päässä humisee
poskiontelot huutavat hallelujaa
resepti pitäisi hakea
antibiootit ostaa
mutta luulen että nämä ovat vain
vieroitusoireita
sinusta'
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi