sitä vain välillä juuttuu miettimään
että kun istuu junassa, siinä ravintolavaunussa
ja toisella raiteella menee juna, aivan toiseen suuntaan
niin entä jos se elämäni kumppani istuisi siellä
vain yksi katse kontakti
ja siinä se olisi
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi