mikä tekee ihmisestä kovan?
ei kuulemma se että tupakoi ja ryyppää
ei kuulemma se että osaa arvostella
eikä kuulemma sekään että osaa sanoa pahasti
mikä tekee ihmisestä kovan?
ei sitä voi tietää
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi