inhorealistinen.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
inhorealistinen näkemys rakkaudesta,
kykenemätön aitoon romantiikkaan,
sarkastinen hymähdys rakkaudentunnustukseen.

ennaltaehkäisevä erokeskustelu hymyillen,
"hyvä että ollaan puhuttu näistä",
päätös rakastaa toista tässä ja nyt.

lupaus yrittää niin hyvässä kuin pahassa,
valhe ikuisesta rakkaudesta,
pyyntö ettei toinen katkeroituisi,
jos tämä päättyy.

nukahtaa ja herätä toisen vierestä,
toivoa ettei tämä koskaan lopu,
pelätä, jos et sittenkään ole tarpeeksi?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä runo onnellisluottavaisen rakkauden vaikeudesta ja tasapainon löytämisestä.
Upeasti tässä maalailet ja nautin siitä.
 

Käyttäjän kaikki runot