vastenmielinen.

Runoilija BlackDream

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.6.2008
Viimeksi paikalla: 4.4.2021 7:05

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
26.9.1995

kiitän ja kumarran arvostelijoille :)
 
"meidän välillä on jotain enemmänkin,
vai kuvittelenko vain?"

sä olet siinä ihan hiljaa,
huoneessa on muitakin.
mä kuulen sun hengityksen,
se on rauhallinen ja raskas.

"jos en olisi suhteessa,
suutelisin sua nyt."

ollaan niin lähekkäin,
mutta et kosketa mua.
erotan sun jokaisen pisaman,
mä tunnen sun hengityksen.

"jos me oltais tässä kaksin,
tahtoisin olla sun."

sä silität mun kättä,
kosketat kysyvästi.
huulet vasten huulia,
maailma pysähtyy hetkeksi.
-
-
-
-
miten hetki kaikessa kauneudessaan,
voikin olla niin vastenmielinen?
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Niin, sanopas muuta. Hyvä kuitenkin kun pysyy lujana <3 
jos olisi edennyt olisi syntynyt
tragedia... runo riittää..
hieno onkin.
 

Käyttäjän kaikki runot