Elämä on lahja, jonka joku on antanut.
Jokaisella elämällä on tarkoituksensa.
Jokaisen elämä on erilainen.
Kuten ovat ihmisetkin, omia yksilöitä.
Vain yksi laatuaan.
Ei toista samanlaista.
Olet itse oman elämäsi kertoja, rakentaja, muuttaja.
Vain sinä päätät mitä sillä teet.
Miten sen käytät ja miten sen tahdot loppuvan.
Arvosta ja rakasta elämääsi,
ja itseäsi.
Se eletään vain kerran.
Tee siitä mieleisesi.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi