Elämä on saatu.
Se on arvokas lahja,
mutta miksi se on suotu minulle?
Minulle, jonka elämä on vain
- surua ja tuskaa
- epäonnea ja vastoinkäymisiä
- kaikkea pahaa ja huonoa
- ei mitään toivoa
- ei uskoa parempaan.
Miksi?
Käskimäänkö minut tänne haluttiin?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi