Talven suloinen kosketus

Runoilija lupiininkukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.9.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

...Take My Hand... ...and... ...Be Alive...
 

Pimeä katu.
Laahavat askeleet.
Pakkasen jäinen koura ympärillään,
leikkii kanssa tulen.

Syvällä sisimmässään tuntee kaipauksen,
astua sisään yhdestä tuhannesta
valoisasta talosta.
Käpertyä syliin ja jakaa rakkautta.

SAMMUTTAKAA VALOT.
Pimeässä näkee paremmin
sen mitä ei ole olemassakaan.

tahtoo löytää taas uuden uhrin,
raadella viattoman,
juoda valtimosta tihkuvan, lämpimän veren.

ANTAUTUKAA.
Sillä ilman uskoa ja rakkautta ei voi saavuttaa mitään.

Silmissä kuitenkin pelkät kyyneleet.
Palelee.
Täytyy tavoittaa hetkellinen nautinto.
Ennenkuin kuolee yksin kylmään.

Selite: 
Taas jotain hyvin sekavaa.. Kyllä te kaikki sen tiedätte. ja jos ette tiedä niin näette.. Etten osaa kirjoittaa.
Kategoria: 
 

Kommentit

mmm, tää oli semmone "erilaine" runo :P
mutta pidin kuitenkin kirjoitus tyylistäsi ja tekstistä :)

 

Käyttäjän kaikki runot