Olen
Pois pyyhitty teksti, joka ei sovi mihinkään tarinaan.
Sana, joka ei taivu kenenkään suussa.
Ääni, jota kukaan ei kuule.
Kuva, josta ei saa selvää.
Roska, jota kaikki välttelevät, kuin ruttoa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi