Yön kuningattareksi sua kutsuvat.
Pimeässä hortoilet sokkona ja sydän mustana.
Repaleinen pitsimekko silkkilaahuksella,
kastuu kyynelistä ja yön kosteudesta.
Sumu nousee peltoja pitkin ja kulkee metsää kohti.
Musta kajali valuu poskia pitkin.
On kyyneleet meikit kauniit sotkeneet.
Tuuli viheltää hyytävällä kiljunnalla,
se pyyhkii kalpeat kasvot ja läpäisee koko ruumiin.
Tuska viiltää sisällä ja raastaa sydäntä haurasta>
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi