Tää nähty jo on,
siis toiseen maailmaan mä lähteä tahdon.
Ei ole mun aika tässä,
vaan toisessa elämässä.
Mä hyvästit kaikille tahtoisin sanoa,
ja kyynelsilmin anteeksi anoa.
Kun henki mun poissa on,
jää vain muisto koruton.
En tuomitse yhtäkään,
vaikka monen sydän on kylmä kuin jää.
Kipuni mun kun loppuisi.
toisten harteilta kivi tippuisi.
Jos mun sydäntä nyt koskettais,
se tuhansiksi sirpaleiksi hajoais.
Kipu, suru ja tuska,
ne kauan on viipynyt minussa.
Mieleni nyt on musta,
kaipaisin vain armahdusta.
En tiedä mitä väärin teen ain,
kun tälläisen elämän sain.
Se siis helpompaa on lopettaa,
kuin itseänsä loppuun asti kiduttaa.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi