Keräily.

Runoilija sarai

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mielipuolen ikävä syksyyn.
 

En ole kovin hyvä keräilijä.

En jaksa ostaa lelufiguureja,
postimerkkejä, leffoja, mollamaijoja
tai historiallisia astioita.

Otan talteen asioita, jotka voisi heittää pois.
Junalippuja, pääsylippuja,
kuitteja maailmalta,
tyhjiä hajuvesipulloja.

Katselen niitä ja huomaan
että olenkin aika hyvin kerännyt
muistoja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot