Laitoin kuulokkeet päähäni.
Metelin takaa en kuule kyyneleitäni.
Maailma ympärilläni on hiljainen.
Kuulokkeet lyövät ääntä
sisäiseen sekamelskaan.
Olen toivonut virtakatkaisijaa aivoihini.
Ehkä joulupukkia ei vain ole olemassa.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi