Ei mies voi jaksaa,
kulkea jalkasin,
niin pitkää matkaa,
vaikka niin väittikin,
on miehen jalka poikki,
tunteet rikki,
sydän itki,
silti mies käveli,
viimeinen matka,
sinun luoksesi,
naisen joka,
kalliolta hyppäsi,
rakkauden vuoksi,
mies taivalsi
hän tänne palasi,
naistaan kaipasi,
neljäkymmentä vuotta,
naisen sielu levoton,
etsi kaltaistaan,
oli nainen onneton,
rakkaimpaansa ei löytänyt,
vaikka tätä varten,
oli itsensä uhrannut,
kaikesta luopuen.
Selite:
En nyt osaa sanoa mistä tämä tuli, jotenkin jäi haikea fiilis kun rakkaasta ystävästäni jouduin taas eroamaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
todella kaunis ja haike runo tykkäsin
Hieno runo...kosketti erityisesti kun juuri 40 täyttäneenä kipuilen myös elämän myrskyjen keskellä. Kiitos!