Hyvästit

Runoilija Sann4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Nää hyvästit sulle vain jää,
kun mua et enää koskaan nää.

Et ole ainut, jonka nyt hyvästelen.
Lähden paikkaan, jossa kipua tunne en.

Lähden kokonaan jonnekin kauas pois.
Kaikki huolet kunpa vain unohtua vois.

Lähden mielessäni sun hymy vain,
sen vuoksi itkemään mä jäin.

Sun takia lähden kauas tuntemattomaan,
jotta sieluni vihdoinkin pystyisi rauhoittumaan.

Lähden unohtamaan meidän yhteiset retket,
myöskin kaikki ne seikkailuretket.

Hetket, jolloin luonani olla lupasit.
Hetket, jolloin kokonaan katosit.

Jätit mut yksin itkemään,
tässä surussa kärsimään.

Sun syytä on se, mitä nyt itselleni teen.
Valheidesi takia nyt täältä pois meen.

En koskaan enää takaisin voi palaa,
silti sydämeni sua rakastaa salaa.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sann4 Nimetön 16.3.2010 1 Runo
Sann4 Nimetön 16.3.2010 2 Runo
Sann4 Ensitapaaminen 10.8.2009 0 Runo
Sann4 Nimetön 5.3.2009 2 Runo
Sann4 Pimeyden enkeli 11.1.2009 2 Runo
Sann4 Nimetön 19.12.2008 0 Runo
Sann4 Hyvästit 6.11.2008 0 Runo
Sann4 Nimetön 4.11.2008 0 Runo
Sann4 Syksy saapuu 1.10.2008 0 Runo
Sann4 Rakkauteni voittaja 17.9.2008 0 Runo