Rakkauteni voittaja

Runoilija Sann4

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Olet ainut, joka saa minut hymyilemään.
Ilman sinua en pysty elämään.

Ilman sinua olen kuin pelto ilman viljaa.
Sitä kasvattaa, mutta se kuolee pikku hiljaa.

Sinun seuraasi kaipaan koko ajan takaisin,
unessani sydämeni kahti halkaisin.

Toisen puolen sinulle annoin,
sitä rinnassani pitkän ajan kannoin.

Nyt toivon, että hyvän huolen pidät siitä.
Etkä minua lupautumisestani enempää kiitä.

Halusin todistaa, kuinka paljon sinua tarvitsen,
katsoessani sinua, itseni ravitsen.

Olet sydämeni vastaanottaja,
olet rakkauteni voittaja.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Sann4 Nimetön 16.3.2010 1 Runo
Sann4 Nimetön 16.3.2010 2 Runo
Sann4 Ensitapaaminen 10.8.2009 0 Runo
Sann4 Nimetön 5.3.2009 2 Runo
Sann4 Pimeyden enkeli 11.1.2009 2 Runo
Sann4 Nimetön 19.12.2008 0 Runo
Sann4 Hyvästit 6.11.2008 0 Runo
Sann4 Nimetön 4.11.2008 0 Runo
Sann4 Syksy saapuu 1.10.2008 0 Runo
Sann4 Rakkauteni voittaja 17.9.2008 0 Runo