kun kuulin sen,
sun naurun ihanaisen,
luulin sydämeni pakahtuvan
ja uneni todeksi tapahtuvan.
kerran löysin mä sen,
jälkeen vuosisadan kaipauksen.
ystävän, jonka veroista päällä maan,
ei ole ollenkaan.<3
Selite:
tää on taas toinen runo mun "siskosta". jos luet tämän niin varmaan tajuat kuinka tärkeä olet. <3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana runo <3
Tosi kaunis runo, ei voi muuta sanoa! :)
Kivoja uusia runoja
sullakin. :)
Kiitos, hyvää kuuluu,
oon nykyään Oriveden
opistolla opiskelemassa,
kirjoittajalukion puolella.
Mitäs sulle? :)
Ihana runo ja todella hienosti keksityt riimittelyt ;)
Pidän!
Ihanaa että jotkut osaa arvostaa siskoa, ja ihanaa, että sisarukset ovat vielä läheisiä.. Minullakin on maailman ihanin pikkusisko.. <3
Ja mukavan rehellinen "profiili". :)
Hyvää jatkoa!
Ja ihanaa kevättä :)