Öistä pakoa

Runoilija Mentha

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 10.8.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tears of the dragon, for you and for me.
 


Mieltäni repivien huutojen jälkeen
kaipaan lähelle syliisi

Kun seinät kaatuvat unissani
ja pelkoni ovat totta

Ovat mielikuvitukseni värit tummuneet
ja sinisen hetken pilvet muuttaneet värinsä synkiksi

Pakenen itse itseltäni öisin päivien väsymystä
umpikujaan kuitenkin ajan itseni
vasten kylmää muuria, kohtaamaan epätodellisuuden

silti niin todellisen tuntuisen

Pian löydän itseni niin
heikkona
haavoittuvana
pienenä viereltäsi makaamasta

Ota minut syliisi rakas, pidä lähelläsi
Vie pelkoni pois ja anna minulle hetki aikaa aamuun

Selite: 
Oon nähnyt vähän liikaa painajaisia viime aikoina, alkaa jo vaivata! Ps. teksitä tosi piiitkästä aikaa, antakaa palautetta jos kovasti ontuu.. :)
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot