I am my own refugee
seeing the saving shoreline
I am my own refugee
in my own unrealities
I am my own refugee
owning the language of my shadow
I am my own refugee
transcending aspects of the mind realm
I am my own refugee
finding peace in liberation
I am my own refugee
with no homeland
I am my own refugee
eternally wondering
in the harbor created by
my nightmares and dreams
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
melankolian kauneutta
pidin todella paljon