entä jos vain
nujerrun
ja vajoan
avuttomana
kurimukseni
syvyyksiin
aivan alas asti
nujerrun
ja vajoan
avuttomana
kurimukseni
syvyyksiin
aivan alas asti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
Sivut