Olen käynyt
kuilun reunalla
antanut periksi
kivulle
Olen puhunut
Jumalalle
ja anonut armoa
henkeä haukkoen
Olen nähnyt vain
pimeän taivaan
ja kuullut
kutsun Helvetin
Olen käynyt siellä
ja tullut takaisin
siivet karrelle palaneina
ja kädet mustana noesta
Olen antanut kaikkeni
revin itseni riekaleiksi
luovutin sieluni raadeltavaksi
menettäen melkein henkeni
Enkö ole kärsinyt
jo tarpeeksi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi