jos minä vielä sinut hyvästelen ja sitten lähden oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 7.4.2024 9:13 miesvaalea Niinhän se vain tahtoo olla että hyvästetyt ihmiset ei koskaan lähde mielestä. Ehkä heidät siksi hyvästelläänkin Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Ehkä heidät siksi hyvästelläänkin
Sivut