jos kipu
todella kuolisi
huutamalla
kirkuisin
7 päivää
ja 7 yötä
niin
ettei enää
pihahdustakaan
kuuluisi
kun rikkoisin
äänihuuleni
eikä sekään
riittäisi
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️