kun ensimmäisen kerran
vastakohtasimme
ajattelin
että täydentäisimme
toisiamme
että olisimme toistemme
puuttuva palanen
sisällämme olevan aukon
täyttävä tekijä
nyt en ole enää
varma asiasta
sillä nykyisin aina kun
vastakohtaamme
en näe enää
mielen avartumista
toisen ajatuksille
vaan totaalista
sulkeutumista toiselta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut