"tahdoit siis
avun kemiallisen
jotta voisit jatkaa
samoin kuin ennen
mennä yli omien rajojen
painaen läpi sen
harmaan kivenjärkäleen
itsesi uuvuttaen?"
Jep
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
Sivut