on se kummallista
että aurinko
paistaa vieläkin
on se niin ihmeellistä
että maapallo pyörii
yhä tänäänkin
on se niin uskomatonta
että maailmanloppu
jäi tulematta
tänä kesänäkin
vaikka sydämeni
pysähtyikin
niiksi hetkiksi
kun ydinpommi
välillämme
räjähti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi