teen kaikkeni ettei kukaan hukkuisi ja hukutan samalla itseni oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 17.4.2024 18:30 Oiva Utumaa Juu, ei aina voi vain pelastaa muita, joskus on vaan pelastettava itsensä. Tuttua on huolen kanto janssa ihmisistä. Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut