alan riisua
tätä kiiltokuvakuorta
yksi pieni reuna
kerrallaan
vaikka se pelottaa
tätä kiiltokuvakuorta
yksi pieni reuna
kerrallaan
vaikka se pelottaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️