sen aikaa
kun olimme yhdessä
täytin elämäsi
murhein ja huolin
minä tiesin
tiemme päättyvän
jo silloin
jo silloin
kun kuljimme lapsina
sen molemmin puolin
hajosin sirpaleiksi
ja sinä lähdit
sanaakaan sanomatta
minä yksin
haavojani nuolin
ei tämä kipu
ole minulle uutta
kyllähän minä
jo kerran
aikaisemmin
jo kerran
aikaisemmin
kuolin
Selite:
Vanhaa tuotantoa tämäkin :)
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut