Yksinäinen meri

Runoilija Hippe

mies
Julkaistu:
74
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 22.10.2024 21:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.6.1967

Runoilija äänestyksen 41/-12 äänestyksessä mukana ollut kiittää teitä, mitä nöyrimmin, saamistani äänistä ja palautteesta.

-----------
Kuten muumi pappakin, rakastan merta, myrskyjä ja majakoita.
----------

Hän runojansa kirjoittaa,
kuu pienen huoneen vain hopeoi
hän ehkä naurahtaa, kun jokin
vanha laulu radiossa soi,
hän hetken unelmoi...


Juha Lehti / Katsot tähtiä.
 
Syksyn viime säteet lämmitti vielä hetken meitä
 kun katsoimme kalastus alusten nostavan verkkojaan
   paratiisimme raunioilta…
 
Vaikka hytisimme kylmästä, meillä oli lämmin
 vaikka elämän turhuus ja ahneus oli silmiemme edessä
   meillä oli kauneutta ja toivoa tulevaisuudesta
 
Yksinäisen meren äärellä, meillä oli toisemme
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihana runo <3
Kiitos ❤️
ihminen tarvitsee toista - yhdessä elämää kokemaan
vastoinkäymisistä selviämään ja oppimaan rakkaudesta
Upeaa kerrontaa, rakkaus todellakin yhdistää.

Sivut

 

Käyttäjän kaikki runot