kg

Runoilija Maléfice

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 2.8.2005
Viimeksi paikalla: 17.9.2024 19:49

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-





Tämän marssin tarkoitus
sotilaan on arvoitus.

*Viidakkokirja

 
 

Mielessä on nyt liikaa painoa
*unohda*
Vaikka on ihana tuntea.

Surua, kipua.
Elämänhalua.

Haalea kipinä.
Siihen ei kannata palata.

Ikinä.
Ehkä tarvitsen apua:
Mihin päin pudota?
Minua jahtaa vanha turha ikävä.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot