täti-ihmisten iloja
jakaa puhdas pyykki
pihalla polkevien penskojen kanssa
niillä kun on kypärät joka sormelle
mustelmia niiden alla
tai vasta tulolla
joskus se osuu kohdalle
aamukaste ja ukkosen äänenavaus
lakanassa tahra,
johon ei tehoa edes Vanish Oxi Action
täti-ihmisten iloja
laskostaa unelmat värikoodin mukaan
vaatehuoneeseen,
jossa halut on huuhdottu huuhteluaineella
huolella
niin huolella
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi