Ja, niin minä
hymyilin sinulle
sinun katseellesi
Ja sinua minä
olen odottanut
jo tovin
Ja minä vain
hymyilen
meille kahdelle
Ja niin me
sovimme yhteen
toisillemme muokattuina
Ja minä olen
ensimmäistä kertaa
sopiva
Ja ensimmäistä kertaa
minä olen valmis
antamaan toiselle luvan
Ja valmis ottamaan
rakkauden sinulta
ensimmäistä kertaa
minä olen antanut toiselle luvan rakastaa itseäni
-sillä ensimmäistä kertaa minä voin pyyteettömästi
rakastaa myös itseäni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tämän runon ääressä ihan mykistyin. Ja ihastuin!!!
Todella hieno runo. Ja totta myöskin, ei voi rakastaa täysin toista, jos ei osaa rakastaa itseään.