Aika viiltää järjessä

Runoilija jenn

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-


sinä
olet jotain todellista.
minun haavemaailmassani.
 

Miksi sanat puolitiehen jäivät
Miksi kosketuksesi ihollani hohkaa
Miksi mennä, jos lähtenytkään en ehtinyt

Odotan sinua, sanojasi
jotka luonani ovat jo

Tunnen sinut minussa
menisimmekö jo

Olemme siellä mistä lähdimmekin
me kaksi siellä minne muut eivät pääse

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot