Aaloillen pimeydellä sinä löit minua.
Sanasta sanaan löit minua.
Miksi aiheutit minulle surut ja särkyvät murheet?
Sinä et välitä miltä minusta tuntuu.
Itkin sinä löit minua.
Olin sekaisin sinä löit minua.
Voinko antaa anteeksi tälläisestä?
En voinut enään rakastaa sinua kun sinä löit.
En sanonut sitä sanaa enään että rakastaisin sinua.
Selite:
Tositapahtumaan perustuva
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi