En halua että lähdet.En halua menettää ainoata ystävää.Mutta on pakko.Olet vanha,huonossa kunnossa ja hampaita ei enään ole.Ymmärthän rakas koiraseni,en halua kiduttaa sinua,mutta suruni valtaa mieleni kuinka muistelenkaan sitä että makasit mun vieressäni joka yön.Nyt sinun tyttäresi otti sinun paikkasi.Lepää rauhassa koirani,ole ylpeä itsestäsi että olit se mun ihanin koirani ja ensimmäinen.
Selite:
Joo se pian lopetetaan :( niin huonossa kunnos koira :/ ja vanhakin.tulee ikävä sitä :´(
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunista... Iloista syntymäpäivää. :)
hyvä
Kaunista... Iloista syntymäpäivää. :)
hyvä