Minulla on haave jonka kanssa voisin viettä yhdessä hetkemme.
Minulla on haave että olisit vierelläni.
Minulla on haave jotta menisimme naimisiin.
Minulla on haave jotta asuisit kanssani.
Minulla on haave jotta voisin pitää sinut tiukasti kiinni ja enkä päästäisi nua koskaan irti.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tykkäsin :)
Minullakin oli nuo kaikki haaveet ja silloin ne olisivatkin voineen joskus toteutua,
mutta nyr haaveilen van noista ja tiedän ettei ne tule tapahtumaan... :( Kaunis <3 :)))