Olen matkalla tulevaisuuteen
pois tästä hetkestä.
Kilpikonnan siipi ei nosta lentoon.
Olen kahlittu nykyisyyteen.
Rakkauden armo:
tulla rakastetuksi ilman ansiota,
tulla yllätetyksi elämään tätä hetkeä,
avautua sille, minkä ei tiedä tulevan.
Uutena syntymisen onni,
nykyhetken ääretön keveys,
uskomisen ja uskaltamisen riemu:
kilpikonnan kantava perhosen siipi.
Selite:
Jälleen vuoden alkaessa haluaisin ajatella näin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis.
Niin raskas on kilpikonnan kilpi "pienen" elollisen matkassaan kantaa,
mutta ....
lukija lukee ajatuksiinsa uusia kiintopisteitä elämän keveyteen, ja se johtunee tuosta erilaisesta ilmauksesta --> kilpikonnan siipi!
Tuli sellainen valoverhon keveä kosketus "painavaan" - se on ikäänkuin onnen oivallus - hetkessä siinä.
Hyvää syntymäpäivää. Hyvin ennättää hitaasti kiiruhtaen.
Tulevaisuus on huominen, ensi viikko ja kaikki mitä edessä vielä on.
Ilmaisu ' kilpikonnan siipi ' on varsin kuvaava, upeakin.
Mutta sitä on itse runosikin, aina yhtä ajankohtainen.
Kiitos siitä ja kaikkea hyvää alkaneeseen vuoteesi !
Upea! Jokaisella kilpikonnallakin täytyy olla perhosensiipensä =)
Upea! Jokaisella kilpikonnallakin täytyy olla perhosensiipensä =)