Olen kaunosielu.
En pidä rumista sanoista,
vaan pidän lauluista, runoista,
naisista, lapsista ja kukista.
Olen kaunosielu.
En pidä valheesta,
uskottelusta ja teeskentelystä,
vaan pidän siitä lapsesta,
joka uskoi, minkä näki.
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi